За запитвания : +359 889 797 757

ЦПО Develop » За ЦПО Develop

За ЦПО Develop

License of CPO DevelopЦентър за професионално обучение – ЦПО Develop

Професионално лицензирано обучение към фирма ИМАРК ЕООД

Лиценз № 200712456

Център за професионално обучениеЦПО Develop е създаден през 2007 г. и е сeртифициран от Национална агенция за професионално обучение и образование и акредитиран от Министерството на образованието и науката на Р. България, за провеждане на международно признати професионални курсове по класически и лечебен масаж, спа масажи и терапии, професионална ароматерапия и ароматерапевтична козметика, традиционни източни методи на лечение, акупресура, мокситерапия, вендузотерапия, професионална козметика, грим, маникюр и педикюр. В учебният процес са ангажирани висококвалифицирани преподаватели от професионални училища, медицински колежи и университети, което гарантира високото ниво на обучение. Центърът издава, на успешно завършилите, сeртификати и удостоверения, които им дават право да кандидатстват за работа в страната и чужбина. За желаещите да работят извън страната – Europass приложение. Тъй като сме  съпричастни с Вашата ангажираност, ние Ви предлагаме по-разчупени и не толкова обременяващи схеми на обучение.

Цветелин МишовскиЦентърът за обучение работи с реномирани марки, широко използвани в света на професионалната ароматерапия, козметика, маникюр, педикюр и грим.

Център за професионално обучение “Develop” e създаден през 2005 г. от Цветелин Мишовски – физиотерапевт на Националния ансамбъл по Художесвена гимнастика.Той е специалист с дългогодишен опит в сферата на здравеопазването и спортната рехабилитация. Центърът е специализиран да обучава и подготвя висококвалифицирани кадри, които да работят в SPA, Medical SPA и Wellness индустрията.